Telepo (Dstny UCaaS) per gebruiker leverbaar bij Cloud Distributie

Cloud Distributie breidt haar diensten uit met Telepo middels het Dstny UCaaS platform. Het unieke Dstny UCaaS communicatieplatform wordt al sinds 2006 ontwikkeld (Telepo) en bevat alle mogelijke telefonie toepassingen waar bedrijven en organisaties behoefte aan hebben. Van gewoon bellen met een vast toestel, via Microsoft Teams of TMobile @Work mobiel. Telepo is vrij lastig te configureren, Dstny heeft met UCaaS een frontend gemaakt om dit makkelijker te maken.

Bij Dstny UCaaS staat gebruiksgemak voorop, zowel het configureren door partners als het gebruik door eindgebruikers.. Dstny UCaaS werkt met vaste toestellen, handsets, softphones en iPhone/Android en heeft voor iedere gebruiker meerwaarde, van standaard gebruiker en receptioniste tot callcenter agent.. Bij het leveren, implementeren en onderhouden werkt Dstny altijd samen met gekwalificeerde wederverkopende partijen. Deze zijn door Dstny zowel technisch als commercieel getraind, getest en geaccrediteerd.

Cloud Distributie rekent een vast bedrag per gebruiker per maand en de configuratie gaat via de Dstny UCaaS portal. Niet iedere gebruiker is in te delen in één van de profielen van Telepo. Daarom is er de mogelijkheid om extra functionaliteiten toe te voegen voor een gebruiker op maat! Voorbeelden hiervan zijn: Analytics premium, ACD Premium, ACD Supervisor, Premium Intrusion en Vast Mobiel via T-Mobile @Work. Buitendienstmedewerkers hebben bijvoorbeeld baat bij integratie van vaste en mobiele telefonie.

Het unieke Dstny UCaaS platform bevat alle mogelijke telefonie toepassingen waar bedrijven en organisaties behoefte aan hebben. Van gewoon bellen met een vast toestel, tot een geïntegreerde oplossing tussen verschillende toestellen. Vast toestel, handset, softphone, of smartphone, van standaard gebruiker en receptioniste tot callcenter agent.

En dat allemaal zonder grote investeringen en met alleen maandelijkse kosten. De Telepo diensten worden aangeboden binnen Cloud Distributie inclusief:

  • SIP Trunk
  • Configuratie via Dstny UCaaS platform
  • Belverkeer
  • VAMO Vast Mobiel via T-Mobile @Work

Aanmelden voor whitelabel verkoop van Telepo diensten kan hier