[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” first=”true”][fusion_text]

Het waarom van Cloud Distributie

Heel veel bedrijven, waaronder wij, zijn heel goed in het vertellen wat ze doen, vaak ook hoe ze het doen, maar veel minder vaak waarom ze doen wat ze doen.

Wat is jouw WAAROM? 

Elke onderneming heeft een WAAROM, maar die scherp krijgen zodat klanten en leveranciers snappen waarom je doet wat je doet is niet eenvoudig.

Verschillende businessmodellen zijn niet hetzelfde gebleven. Scheer & Foppen, Paradigit en de BAS Group die toch jarenlang begrippen waren in het IT landschap bestaan niet meer. Toch worden de producten die deze bedrijven leveren nog steeds gekocht maar via andere online business modellen. In het geval van muziek en film zelfs met een compleet andere distributiemodel via Apple, Netflix of Amazon.

Ook in de telecombranche is een hoop aan het veranderen. Van ISDN en telefoon centrales op locatie van de klant. Naar hosted pbx en een prijs per gebruiker model. Van 3CX, Unify, Xelion en Mitel tot Skype for Business. Meer integratie met bestaande systemen, bellen vanaf de computer en nieuwe cloud oplossingen zoals Office 365.

Wij hebben ons ook afgevraagd wat het bestaansrecht van Cloud Distributie is. Ook onze business is aan het veranderen.

Hoe het anders kan….

Als lokale ICT partij wil je graag in kunnen kopen bij de beste partijen en de hoogste marge maken. Je wil dezelfde prijzen aan kunnen bieden als de KPN’s en het liefst zelfs iets lager met marge….. Echter, de investeringen om bij de grote partijen in te kopen zijn vaak erg hoog. Daar gaat je marge…. op aan trainingen, demo kits, vooruitbetalingen en hoge maandelijkse fee’s. En je marge was ook al niet zo groot.

Bij Cloud Distributie bieden wij je toegang tot de portals van de beste partijen in de markt, hun diensten koop je in tegen kostprijs. Door het bundelen van inkoop kan je tegen goedkopere tarieven inkopen en heb je een betere marge.  Op deze manier kan je meekomen met de grote aanbieders in de markt of natuurlijk je eigen marge vergroten.

Je stapt gratis in en kan gebruik maken van onze diensten, je hebt direct lage inkoopprijzen en geen maandelijkse kosten. Bij Euro 500 inkoop is het interessant om over te stappen naar het Premium abonnement waardoor je inkoopprijzen nog verder omlaag gaan. Maar dat hoeft natuurlijk niet, je kan ook gratis gebruik blijven maken van alle diensten.

Premium geeft je het recht onze producten voor kostprijs aan te schaffen. Geen extra marges of verborgen kosten op onze producten dus! Op deze manier kan je meekomen met de grote aanbieders in de markt of natuurlijk je eigen marge vergroten.

  • Als jij groeit, groeien wij en als gevolg daarvan worden onze prijzen nóg scherper
  • Als wij scherpere prijzen krijgen, krijg jij scherpere prijzen
  • Oplossingen van 3CX, Xelion, Unify en Mitel binnen seconden geleverd tegen de laagste prijs in de markt.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” gradient_start_color=”” gradient_end_color=”” gradient_start_position=”0″ gradient_end_position=”100″ gradient_type=”linear” radial_direction=”center” linear_angle=”180″ background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_blend_mode=”none” video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” filter_hue=”0″ filter_saturation=”100″ filter_brightness=”100″ filter_contrast=”100″ filter_invert=”0″ filter_sepia=”0″ filter_opacity=”100″ filter_blur=”0″ filter_hue_hover=”0″ filter_saturation_hover=”100″ filter_brightness_hover=”100″ filter_contrast_hover=”100″ filter_invert_hover=”0″ filter_sepia_hover=”0″ filter_opacity_hover=”100″ filter_blur_hover=”0″][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ type=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” box_shadow=”no” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” background_type=”single” gradient_start_position=”0″ gradient_end_position=”100″ gradient_type=”linear” radial_direction=”center” linear_angle=”180″ background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” background_blend_mode=”none” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” filter_type=”regular” filter_hue=”0″ filter_saturation=”100″ filter_brightness=”100″ filter_contrast=”100″ filter_invert=”0″ filter_sepia=”0″ filter_opacity=”100″ filter_blur=”0″ filter_hue_hover=”0″ filter_saturation_hover=”100″ filter_brightness_hover=”100″ filter_contrast_hover=”100″ filter_invert_hover=”0″ filter_sepia_hover=”0″ filter_opacity_hover=”100″ filter_blur_hover=”0″ first=”true” last=”true”][fusion_button link=”https://clouddistributie.nl/aanmelden/” text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”center” modal=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” border_radius=”” border_color=”” border_hover_color=”” size=”” stretch=”default” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]Maak direct een gratis account aan[/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]