​​De ‘Big Why’ van Cloud Distributie


Simon Sinek zei het al: ‘It starts with why’. Bedrijven die weten WAAROM zij doen wat ze doen, hebben doorgaans meer focus en zijn daardoor succesvoller. Bij Cloud Distributie weten we als geen ander waarom wij op aarde zijn: ICT bedrijven succesvoller maken door gezamenlijk inkoop en samenwerkingsoplossingen, ongeacht de grootte van bedrijf of budget.

De gevestigde merken in telecomland hebben een sterke greep op hun klanten. Deze merken hebben contracten en gepatenteerde producten en kunnen hierdoor de prijzen vragen die ze zelf willen. En deze zijn hoog. Cloud Distributie wil juist het tegenovergestelde: vrijheid voor klanten en oplossingen voor een lage inkoop prijs.

Wij willen werken aan een open community om ICT leveranciers vooruit te helpen en te werken aan vooruitgang in de industrie. En dus niet alleen voor ons eigen hachje. Ons uiteindelijke doel is ‘meer winst voor lokale ICT partijen door bundeling inkoopvolume en vrije keuze in oplossingen’

Vooral van belang is wat dit oplevert voor onze klanten, want hun behoeften staan voorop. Ten eerste bieden we UC-oplossingen van bijna alle A-merken. We bieden een supportteam en een geautomatiseerd order platform dat onze klanten keuze vrijheid geeft en zorgen dat zij efficiënt kunnen werken. Het is mogelijk om in elke omgeving gebruik te maken van deze systemen en dat verhoogt de productiviteit. Wij geven bedrijven op een laagdrempelige manier toegang tot communicatie op bedrijfsniveau, ongeacht de grootte of het budget van het bedrijf.

Om dit allemaal te bewerkstelligen, is het zeer van belang dat wij geloven in onze filosofie. Waar wij echt in geloven? Wij zijn van mening dat keuzevrijheid in oplossingen belangrijk is, zodat de eindklant de voor hem beste geschikte oplossing krijgt. Wij geloven dat de lokale ICT partijen de drijvende motor zijn voor echte innovatie in UC en dat men hier vol op moet inzetten. Wij vinden dat onze klanten volledig de vrije keuze moeten kunnen maken over hun eigen UC-oplossing. Zij zijn uiteindelijk de baas over welke software of hardware zij installeren.

Door constant te innoveren met ons team proberen we alle bovenstaande doelen te behalen. Zo willen we met onze producten een community creëren, die communicatie makkelijker maakt. We gaan daarom vaak op pad en spreken veel met onze klanten. Als wij weten wat hun vraag is, kunnen wij namelijk gemakkelijker met oplossingen komen.

Het begint met ‘Waarom’.