[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” first=”true”][fusion_text]

De 3CX-telefooncentrale verkopen: een gids.

 

U hebt 3CX eens bekeken, het product geïnstalleerd en u bent overtuigd. Nu moet u uw klant of misschien uw leidinggevende zien te overtuigen; moet u akkoord zien te krijgen voor de investering in een gloednieuwe VoIP-telefooncentrale. We hebben een gids samengesteld die u daarbij helpt. Deze gids bevat een aantal initiële vragen die u aan uw klant moet stellen, de Unique Selling Points van 3CX zoals de concurrerende prijsstelling en een vergelijking tussen 3CX en de concurrentie, het weerleggen van bezwaren en nog diverse andere tips en trucs.

Met de volgende onderwerpen:

  1. Waarom wil de klant een nieuw systeem?
  2. De behoeften van de klant in kaart brengen
  3. De site survey
  4. Het voorgestelde systeem plannen
  5. Welke 3CX-licentie?
  6. De offerte
  7. Key Selling Points
  8. De implementatie – voorbereiden op de installatie

Lees De 3CX-telefooncentrale verkopen en start vandaag nog met de verkoop van 3CX!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]