Houd 3CX v16 gesynchroniseerd met Office 365

Een van de belangrijkste functies van 3CX v16 is de geavanceerde integratie met Office 365, waardoor een toch al krachtige combinatie nog beter wordt. De nieuwe v16-integratiemodule biedt eenvoudige configuratie voor:

  • Synchronisatie van Office 365-gebruikers naar 3CX-extensies,
  • Synchronisatie van persoonlijke contactpersonen van Office 365 naar 3CX-telefoonboeken, en
  • Wijziging van de status van 3CX-gebruikers op basis van hun Office 365-agenda.

Synchronisatie van Office 365-gebruikers naar 3CX-extensies

Synchronisatie van Office 365-gebruikers met uw 3CX-telefooncentrale

Het beheer van een systeem met veel gebruikers is geen sinecure, laat staan het beheer van twee systemen! Met de nieuwste 3CX-versie kunt u zich richten op het beheer van uw Office 365-gebruikers, die op de achtergrond automatisch worden gesynchroniseerd naar hun respectieve extensies. 3CX v16 kan uw Office 365-account bewaken en automagisch:

  • Nieuwe extensies creëren voor de nieuwe Office 365-gebruikers die u creëert,
  • Extensies bijwerken wanneer de gegevens van Office 365-gebruikers worden bijgewerkt, en
  • Extensies verwijderen wanneer Office 365-gebruikers worden verwijderd.

Synchronisatie van Office 365-contactpersonen naar 3CX-telefoonboeken

Synchronisatie van Office 365-contactpersonen met uw telefoonboek

Office 365-gebruikers houden de zaken graag eenvoudig en willen hun contactpersonen kunnen beheren via hun smartphone of rowser. Met de nieuwe versie van 3CX blijft dit eenvoudig, omdat de contactpersonen van Office 365-gebruikers worden gesynchroniseerd naar de 3CX-telefoonboeken. U hoeft niet meer te wisselen tussen apps en tabbladen wanneer u iemand wilt bellen via 3CX; uw persoonlijke 3CX-telefoonboek is altijd voorzien van uw Office 365-contactpersonen. Open het telefoonboek van uw 3CX-app en u kunt bellen!

Synchronisatie van extensiestatus met Office 365-agenda

Synchronisatie van uw Office 365-agenda met uw telefooncentrale

Als u Office 365 combineert met 3CX v16, hoeft u uw status niet meer te wijzigen wanneer u afwezig bent. De vernieuwde 3CX-integratiemodule heeft opties waarmee u uw extensiestatus en doorschakelprofiel kunt instellen op basis van uw Office 365-agenda. Voer gegevens in uw Office 365-agenda in en 3CX stelt uw extensiestatus in op basis van de optie “Weergeven als” in uw agenda:

  • “Bezet” of “Elders aan het werk” wordt “Niet storen”
  • “Niet op kantoor” of “Afwezig” wordt “Afwezig”

Zodra uw vergadering is afgelopen op de opgegeven tijd, schakelt 3CX uw profiel weer terug naar de vorige status.

Modulair en veilig

Veilige synchronisatie van Office 365 met uw telefooncentrale

Uit de Office 365-integratiemodule blijkt onze toewijding aan open en veilige industriestandaarden, omdat wij daarmee twee verschillende internetafhankelijke systemen als 3CX en Office 365 veilig en effectief met elkaar kunnen laten communiceren. U kunt deze v16-integratie en andere modules, zoals de vernieuwde CMR-module, zelf proberen door 3CX v16 Alfa voor Windows of Linux te downloaden. Of test de 3CX ppu via Cloud Distributie, waarbij we een gloednieuwe PBX voor u configureren die u naar hartenlust kunt testen!