Xelion Partner Event 2019

Dinsdag 25 juni a.s. is de 2019 editie van het jaarlijks Xelion Partner Event. Een interessante middag, boordevol nieuws, ontwikkelingen en inspiratie op een unieke locatie, namelijk Fort Voordorp te Groenekan. Zo gaat iedereen met nieuwe inzichten naar het volgende Xelion project.

Na de succesvolle fysieke Market Place van vorig jaar, komt deze weer terug. Maar dit jaar vele malen groter… Ruim 20 stands kunnen bezocht worden tijdens de borrel. Van koppelingen tot hardware oplossingen, alles wat de Xelion centrale zo compleet maakt is aanwezig.

Je eigen Xelion Multi Tenant

Jouw klanten doen waarschijnlijk zaken met jou omdat jij functioneert als verlengstuk van hun bedrijf. Op diezelfde manier willen wij een verlengstuk zijn van jouw bedrijf. We willen het voor jou makkelijk maken om je volledig te focussen op het advies aan de eindklant. Alle gedoe en regelwerk nemen wij uit handen, of het nu gaat om het faciliteren van je eigen Xelion Multi tenant, het aanvragen van een offerte, provisioning of het maken van de factuur. En mocht je toch een vraag hebben, dan kun je ons altijd bellen. Je krijgt dan meteen iemand aan de lijn die antwoord kan geven op jouw vragen. Wil je de proef op de som nemen? Meld je dan nu ook aan