Niet-ondersteunde CRM? Geen probleem met de 3CX CRM-sjabloongenerator

Posted on: June 25th, 2019

Er komen steeds meer integratie-opties voor v16. Met de nieuwste 3CX CRM-sjabloongenerator wordt integratie van uw CRM met 3CX wel heel eenvoudig. Deze nieuwe release heeft een wizardfunctie waarmee het omslachtige proces van het creëren van een XML-sjabloon een stuk eenvoudiger wordt.

De wizard voor CRM’s

Creëer uw eigen CRM-sjabloon met de 3CX CRM-sjabloongenerator


Pak de technische documentatie van de RESTful API van uw CRM erbij en start de nieuwe 3CX CRM-sjabloongenerator om de wizardfunctie te starten. De wizard van de 3CX-sjabloongenerator vereenvoudigt het proces van integratie van uw CRM met 3CX als volgt:

  • Stapsgewijze CRM-sjablonen: volg de insctructies op het scherm en houd de API-documentatie van uw CRM bij de hand om nog sneller een CRM-sjaboon te creëren.
  • Lagere gebruiksdrempel: dankzij de nieuwe wizard kan iedereen met een klein beetje verstand van coderen een XML-sjabloon creëren voor elk CRM-systeem met een RESTful API en vervolgens de integratie met 3CX uitvoeren.
  • Foutbeperking: door de nieuwe werkwijze met wizard wordt het proces gestroomlijnd en verloopt het volgens vaste stappen, waarbij elk deel van de sjabloon en de vereiste parameters aan bod komen.

Bekijk de stapsgewijze handleiding voor de 3CX CRM-sjabloongenerator en de instructievideo:

https://www.youtube.com/watch?v=gEZOsfcWPto

Bekende problemen & vereisten

  • Voor de nieuwe 3CX CRM-sjabloongenerator is v16 nodig met een geldig SSL-certificaat (niet self-signed).

Downloaden

Download de nieuwe 3CX CRM-sjabloongenerator en test uw CRM-integratie met de nieuwste 3CX v16 Update 2 Bèta voor Windows of Linux:

Altijd bereikbaar voor advies
Jouw klanten doen waarschijnlijk zaken met jou omdat jij functioneert als verlengstuk van hun bedrijf. Op diezelfde manier willen wij een verlengstuk zijn van jouw bedrijf. We willen het voor jou makkelijk maken om je volledig te focussen op het advies aan de eindklant. Alle gedoe en regelwerk nemen wij uit handen, of het nu gaat om het aanvragen van een offerte, provisioning of het maken van de factuur. En mocht je toch een vraag hebben, dan kun je ons altijd bellen. Je krijgt dan meteen iemand aan de lijn die antwoord kan geven op jouw vragen. Wil je de proef op de som nemen? Meld je dan nu ook aan