Via Cloud Distributie beheer je je eigen Multi Tenant omgeving en maak je zelf licenties en tenants aan voor een prijs per gebruiker per maand. Ook heb je volledige controle over de updates.

Xelion 7.2 heeft alles wat je van een hedendaagse telefooncentrale mag verwachten. Bellen en gebeld worden op je vaste telefoon. Integratie met je computer zodat je direct ziet wie er belt en gesprekken met één muisklik kunt starten vanaf je computer. Inclusief rapportages met belstatistieken en meer.
Maar Xelion gaat verder. Met onder andere mobiele apps voor je smartphone zodat je je klanten ook onderweg te woord kunt staan. En via de API-mogelijkheden van Xelion is ook maatwerk mogelijk om iedere koppeling tussen CRM-pakket en telefooncentrale mogelijk te maken. Helemaal future-proof dus!

Wil je eerst kennis maken met Xelion en onze Cloud Distributie portal Flux? Maak dan op donderdag 7 november kennis met VoIP-telefonie: de nieuwe Xelion 7.2 tijdens de Partner Academy Day van onze partner Motto. Tijdens deze dag leer je alle commerciële en technische ins-and-outs van Xelion 7.2 in combinatie met FLUX. Het eerste cloud distributie platform dat al het werk voor je doet. Like Magic.

De Product Training is bijzonder interessant voor partijen die nog geen Xelion cloud-telefooncentrales leveren richting klanten. Je maakt namelijk niet alleen kennis met de cloudcommmunicatie oplossing van de toekomst maar leert ook hoe je Xelion makkelijk via FLUX kunt leveren, beheren en factureren aan je klanten.