Partners van Cloud Distributie kunnen het gehele Vast Mobiel-portfolio nu ook op sim only-basis aanbieden aan klanten. 

Veel partners zijn al erg enthousiast over de vast mobiele (VaMo) dienstverlening van Cloud Distributie. Cloud Distributie, de aanbieder van zakelijke telefonie, mobiele diensten en internet maakt het voor telecom- en ICT-partners nu ook mogelijk om onder eigen naam Mobiel in Wholesale in te kopen en aan hun klanten aan te bieden op het netwerk van T-Mobile.

Partners bepalen zelf na hoeveel seconden de voicemail activeert en kunnen een persoonlijke begroeting opnemen en een SMS bij een nieuw voicemail bericht laten sturen. As is should be! Deze Mobile Wholesale-dienstverlening geeft hen de vrijheid om te ondernemen. Bij deze propositie zijn partners bovendien niet afhankelijk van een mobiele provider, want zij zijn zelf klanteigenaar. Doordat zij ieder jaar, maand in maand uit, gegarandeerd zelf marge realiseren over de verkochte abonnementen, weten zij altijd precies waar zij nu en in de toekomst aan toe zijn. Partners zijn dus met Mobile Wholesale in staat om snel extra waarde te creëren voor hun bedrijf. Mobile Wholesale is voor het partnerkanaal dus een echte game changer.”

Mobile Wholesale is een game changer voor het partnerkanaal

Wij geloven in partners als lokale aanspreekpunt voor eindklanten. Zij zijn de lokale helden. Daarnaast willen steeds meer partners regionaal samenwerken en de krachten bundelen. Om dat te kunnen, moet er ook een waardecreatie zijn voor hun bedrijf en daar hoort klant eigenaarschap bij. Met Mobile Wholesale blijven partners namelijk altijd eigenaar van hun klanten en zijn ze dus future proof.

FLUX-Portal

Vanaf Q1 2020 is het mogelijk in de Cloud Distributie portal FLUX een mobiel abonnement te wijzigen. Het nieuwe abonnement gaat dan in vanaf de eerst volgende factuur periode. Je kan ongelimiteerd down- of upgraden.

Beheer simkaarten

Het beheer van de simkaarten, zoals het zetten en opheffen van blokkades, het opvragen van PUK- en pincodes en nog veel meer, doen partners gewoon in de beheeromgeving FLUX. Nieuw is het instellen van voicemail. De partner bepaalt nu zelf na hoeveel seconden de voicemail activeert. Een persoonlijke begroeting opnemen en een SMS bij een nieuw voicemailbericht. As it should be!

Keuzevrijheid, hoe het anders kan….

Bij Cloud Distributie zijn we ons portfolio flink aan het uitbreiden. Van hosted 3CX, Mobiel, Vast Mobiel, Internet XS, Unify, Xelion en Mitel tot eigen marges kunnen bepalen en automatisch uit eigen naam kunnen factureren. Onze visie en ambitie om de lokale ICT dienstverleners zoveel mogelijk keuzevrijheid te bieden, blijkt de juiste. Wij leveren binnen luttele seconden diverse vanuit de cloud werkende telefonie diensten voor hun eindklanten. Tegen de laagste inkoop tarieven, namelijk onze kostprijs. Deze combinatie is een unieke propositie.

Op deze manier kan de lokale ICT dienstverlener zich onderscheiden ten opzichte van grote aanbieders in de markt en inspelen of de behoefte van zijn klanten.

Over Cloud Distributie

Cloud Distributie is een groothandel voor Cloud en telecom gerelateerde diensten. Wij houden van transparantie. Daarom bieden wij keuzevrijheid tegen de best mogelijke prijs: onze kostprijs. Op die manier kan het anders…. Door gebruik te maken van Cloud Distributie, blijft de klantwaarde en factuur relatie bij de lokale en vertrouwde ICT dienstverlener.