Nieuws van de Xelion Marketplace
Elke maand komen er nieuwe integraties bij die het makkelijk maken om Xelion te integreren met andere bedrijfsapplicaties die door jouw klanten en prospects worden gebruikt. In deze nieuwsbrief aandacht voor twee mooie nieuwe apps.
Freshdesk
Freshdesk is een makkelijk te gebruiken en snelgroeiende applicatie voor omni-channel ondersteuning van service afdelingen. Ook in Nederlandse MKB-organisaties groeit het gebruik van Freshdesk snel. Vanaf eind januari is er een integratie van deze ticketing applicatie met Xelion in de Marketplace verkrijgbaar.
Twinfield

Naast Afas Profit en Exact Online – waar Xelion al een integratie mee heeft – is Twinfield een veel gebruikt financieel pakket in het MKB. Dit boekhoudpakket is aantrekkelijk geprijsd en wordt door veel accountants aangeraden aan hun relaties. Dat alles maakt Twinfield populair, ook onder Xelion gebruikers.

We hebben daarom een integratie laten ontwikkelen die ook eind januari beschikbaar is. Voor de eerste launching customers die zich in de komende weken melden bieden we een introductiekorting en waar nodig extra aandacht bij het activeren van de integratie. Heb je een klant? Laat het ons weten, dan maken we samen een mooie showcase. Werk je zelf met Twinfield en ga je de koppeling gebruiken? Vertel het ons zodat we in de toekomst aanvragen van Twinfield gebruikers die een integratie telefonie zoeken kunnen doorsturen.