Ingangsdatum 2020-01-17 23:00:00
Einddatum 2020-01-18 01:00:00
 

Misschien zie je het al aan het versienummer maar we springen van Flux 3.84 naar Flux 4.1! Een flinke update waarin we o.a. een vernieuwde orderstraat lanceren, nieuwe producten gaan aanbieden, er een nieuwe adresstructuur wordt geïntroduceerd en we een flink aantal bugs
hebben verholpen.

De nieuwe 3CX Bundel
Zoals je al in de nieuwsbrief van december hebt kunnen lezen lanceren we op 20 januari onze nieuwe 3CX Bundel als vervanging voor de 3CX PPU. Door middel van de Smart Wizard kan eenvoudig gekozen worden voor de juiste bundel. Kies het aantal gebruikers en de functionaliteiten die benodigd zijn en wij geven automatisch een advies over de te kiezen bundel. Liever zelf de bundel kiezen? Dat kan natuurlijk ook! Na het kiezen van de bundel kun je je eigen subdomein kiezen zodat jouw bedrijfsnaam of die van de klant herkenbaar in de adresbalk staat.

Een vernieuwde orderstraat
We hebben onze orderstraat op de schop genomen en bij elk product uitleg gegeven over wat het product inhoudt of waar je rekening mee dient te houden bij het bestellen. Een stuk duidelijker! Grafisch hebben we hier en daar nog een likje verf toegepast om het geheel nog mooier te maken dan het al was.

Een nieuwe adresstructuur
Om compliant te zijn hebben we de adresstructuur in Flux gewijzigd. Je kunt nu duidelijk per klant de contactgegevens opgeven en splitsen per technisch, administratief of financieel contact. We hebben de gegevens grotendeels al voor je ingevuld en bij het plaatsen van je eerste order vragen we je middels een pop-up om deze gegevens nog even te controleren en te bevestigen.

Security
We werken hard aan de lancering van ons security product en in deze release zijn de nodige stappen hiervoor al gezet. Meer informatie over hoe onze Security diensten er straks uit gaan zien? Neem dan contact op met onze Sales afdeling.

En een heleboel kleine features
Naast al deze veranderingen hebben we ook nog wat kleine trucjes hier en daar toegepast. Zo kun je de maximale calltijd van een SIP trunk nu ook op 15 en 30 minuten instellen, kun je nu ook zoeken op PBX naam, is voicemail beschikbaar voor alle mobiele abonnementen en nog veel meer.

We zijn erg trots op deze release en hadden het niet zonder jouw hulp kunnen doen en daarvoor willen we je ook bedanken. Blijf ons feedback geven zodat we dit jaar nog veel meer coole functies kunnen toevoegen!