Cloud Distributie biedt zijn partners cloudcommunicatie-oplossingen met ingebouwde security. “Dat klinkt misschien logisch, maar dat is het niet”. IT-aanbieders en collaboration vendors leveren dat allang standaard, maar de telecommarkt is nog niet zover. “Telecom is een commodity en dus een prijzenkwestie. Partners moeten zich daarom onderscheiden en wij bieden hen die kans met security.

Cloud Distributie is de laatste jaren snel gegroeid en met die groei is ook het aantal diensten fors toegenomen. Partners kunnen via het platform in één omgeving eenvoudig telefonie, vast mobiel, internet verbindingen- en andere communicatiediensten van meerdere merken inkopen, beheren en verkopen.

‘Veel telecomaanbieders verkopen communicatieoplossingen zonder geïntegreerde security, en dat is redelijk gek’

Je ziet vandaag de dag veel telecomaanbieders die communicatie-oplossingen verkopen zonder geïntegreerde security. Dat betekent dat je je aangekochte connectiviteit, telefonie- of mailoplossingen nog via een andere partij moet gaan beveiligen. Dat is redelijk gek’, Zo zijn Cloud Distributie partners in staat om ook beveiligde connectiviteit, telefonie en andere communicatieoplossingen te verkopen aan klanten. Operators en aanbieders moeten klanten beschermen. En dat moet je dan niet te moeilijk maken.”

‘Beveiligde communicatie is nog geen commodity’

Security erbij doen

Veel telecombedrijven doen security ‘er maar bij, en bij de operators is weinig kennis en kunde is van security. Nu zijn de security oplossingen binnen Cloud Distributie ingebouwd in de diensten of ze kunnen als add-on worden ingekocht door partners. “Wat wij onze partners aanbieden zijn security-oplossingen die aangepast zijn aan de communicatieplatformen die hun klanten gebruiken en waarin wij onze expertise op het vlak van implementatie en support ten dienste stellen van onze partners.

Er gaat geen dag voorbij zonder een nieuwsbericht te lezen over hackers, malware en datalekken. Juist nu wij allemaal thuiswerken is een goede Cloud beveiliging een must en dient de informatiebeveiliging op orde te zijn. Maar niet alleen voor ons is deze ISO certificering een grote toevoeging, ook als klant of partner van Cloud Distributie zijn jouw persoonsgegevens en die van je relaties een stukje veiliger. Voordat we het gaan hebben wat ISO certificeringen voor jou betekent, leggen wij uit waarom een ISO certificering juist nu erg belangrijk is en waarom wij hebben gekozen om ons wederom te laten certificeren.

Wat is ISO 9001?

ISO 9001 is de internationale norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Met een behaald certificaat wordt aangetoond dat organisaties processen hebben ingericht die zorgen voor een continue verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening. Om dat goed te regelen, schrijft de norm het inrichten van een kwaliteitsmanagementsysteem voor.

Wat is ISO 27001?

ISO 27001 is de internationale norm voor informatiebeveiliging. De norm biedt een kader om de beveiliging van informatie binnen de organisatie op orde te krijgen en te houden. Met een certificaat op zak kan er worden aangetoond dat de organisatie vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van (bedrijfs)informatie beschermt. Maar ook dat de organisatie continuïteit waarborgt. En, tot slot, dat de organisatie zicht heeft op mogelijke bedrijfsrisico’s, deze aanpakt en monitort.

ISO gecertificeerd, wat betekent het voor jou?

Het is tegenwoordig niet de vraag of je bedrijf een ISO certificaat moet halen, maar wanneer. Met de risico’s van het web, email en smartphones is het beveiligen van organisatie- en klantgegevens een must. Zeker wanneer je besluit je medewerkers thuis te laten werken. De ISO 27001 certificering is niet alleen voor onze partner Destiny een grote toevoeging, maar ook voor al onze klanten en partners. Hieronder zie je de belangrijkste voordelen wat de ISO certificering van Destiny voor jou betekent.

  • Al onze medewerkers hebben een E-learning Privacy Awareness afgerond. Daardoor wordt de ‘human error’ tot een minimum beperkt omtrent Data Security en Privacy richting klanten en partners.
  • Binnen Cloud Distributie adviseren wij je over Cloud Communicatie oplossingen voor jouw bedrijf. Daarnaast kunnen we jou bewust maken op gebied van het zorgvuldig omgaan met informatie van jouw klanten, partners en leveranciers.
  • Onze systemen en processen zijn goed geïnventariseerd en optimaal op elkaar afgestemd. Op die manier zijn alle beveiligingsrisico’s in kaart gebracht en oplossingen bedacht om deze risico’s te verkleinen.

Binnen Cloud Distributie geloven wij dat Security geen optie mag zijn. In een wereld waar we continu en overal online zijn, moet je verzekerd zijn van je privacy. Om die reden zijn al onze oplossingen standaard uitgerust met een extra security laag. Focus jij maar op je business, wij zorgen dat je data veilig is.