Lever één sim met twee nummers

 

Vast mobiel zoals vast mobiel moet zijn. Lever een vast 085 of regionaal nummer op mobiel los van 06 nummer en laat klanten bellen via de native dialer.

  • Bel via het GSM netwerk met je vaste nummer
  • Geen app nodig om te bellen
  • Geen centrale nodig om te bellen

Met onze nieuwe native vast mobiel integratie biedt je pure Vast Mobiel integratie op  het netwerk van T-Mobile. Met native vast mobiel bellen je klanten zonder app, dus met de native dialer. De sim kan je koppelen aan een Sip trunk met een vast 085 of regionaal nummer.

Maar ook een bedrijfscentrale koppelen met de mobiele telefoons van medewerkers is een fluitje van een cent. Native VaMo dus, dat kunnen niet veel aanbieders leveren. Voor de hosted 3CX, Swyx en Xelion centrales kies je voor een template, zo is vast mobiel een fluitje van een cent.

Native vamo integratie

Cloud Distributie partners kunnen telefooncentrales van klanten zo snel uitbreiden met mobiele abonnementen, mobiele toestellen en simkaarten in een geïntegreerde dienst. Zo hebben ze een vast-mobiel product inclusief een telefooncentrale die ze plug-en-play kunnen beheren en koppelen met elke mobiele telefoon.

Bereikbaarheid Webapp

 

Met de gratis Vast mobiel Webapp bepaalt je klant zelf zijn bereikbaarheid. Hij kan kiezen welk nummer moet worden meegezonden of via welke nummers hij bereikbaar wil zijn: vast, mobiel of beide nummers. En hij kan bellen zonder app, dus met de native dialer.