Krijg maandelijkse kickbacks op het mobiele portfolio van KPN, Vodafone en T-Mobile!

Cloud Distributie – dé cloud telefonie provider voor de zakelijke wholesale markt – lanceert Mobiel Reseller, een unieke dienst, waarmee Partners van Cloud Distributie toegang krijgen tot het zakelijke portfolio van KPN, Vodafone en T-Mobile. Dit maakt het voor telecom- en ICT-Partners mogelijk om de mobiele diensten van KPN, Vodafone en T-Mobile te verkopen aan haar klanten. Mobiel Reseller is uniek in de markt en stelt Partners in staat snel extra waarde voor hun bedrijf te creëren door de maandelijkse kickbacks.

De vraag van Partners naar Mobiel Reseller, is het laatste jaar opnieuw sterk toegenomen. Partners willen meer en meer ook de mobiele contracten van KPN, Vodafone en T-Mobile aanbieden. Mobiel Reseller is hierin uniek in de markt en geeft de Partner extra waarde voor hun bedrijf door de maandelijkse kickback.

Met deze samenwerking heeft Cloud Distributie een unieke positie in de markt. Partners kunnen hun klanten bijvoorbeeld mobiele telefonie op het netwerk met het beste bereik op de klantlocatie aanbieden. De Mobiel Reseller abonnementen zullen worden aangeboden in de Flux portal van Cloud Distributie. Met Mobiel Reseller komt Cloud Distributie tegemoet aan de grote vraag uit het partnerkanaal voor meer mobiele diensten.

[fusion_button link=”https://clouddistributie.nl/kpn-mobiel-vodafone-mobiel-of-t-mobile-mobiel-verkopen-wederverkoop-reseller/” text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”center” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” border_radius=”” border_color=”” border_hover_color=”” size=”” stretch=”default” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]KPN Mobiel, Vodafone Mobiel of T-Mobile Mobiel verkopen?[/fusion_button]