3CX hosted Telefonie met een eenvoudig maandelijks licentie prijsmodel

Het aantal resellers dat voor 3CX kiest, groeit nog steeds. Vooral de integratie met Teams en CRM zorgen ervoor dat zij het de beste oplossing vinden voor de zakelijke markt. Wel komt steeds vaker de vraag naar een versimpeling van het leveringsmodel.

Door middel van onze Smart Wizard in de Cloud Distributie portal FLUX, kan eenvoudig gekozen worden voor de juiste bundel. Kies het aantal gebruikers en de functionaliteiten die benodigd zijn en wij geven automatisch een advies over de te kiezen bundel. Liever zelf de bundel kiezen? Dat kan natuurlijk ook! Na het kiezen van de bundel kun je je eigen subdomein kiezen zodat jouw bedrijfsnaam of die van de klant herkenbaar in de adresbalk staat.

Als partner heb je nu de keuze uit maar liefst 31 verschillende smaken. Naast de Pro-licentie is ook de Enterprise-versie via FLUX te bestellen met de keuze uit minimaal 4 tot maximaal 1024 gelijktijdige spraak-kanalen (of iets wat daar tussenin zit). Dit alles met een eigen uniek IP-adres, SIP-trunk en hosting inclusief.

Bij de hosted 3CX centrales betaal je tevens de 3CX licenties per maand ipv per jaar zoals bij veel anderen. Zo is 3CX al leverbaar voor € 1,84 per gebruiker per maand (prijsvoorbeeld op basis van 12 gebruikers en 3cx Pro 4).

Wil jij ook 3CX leveren aan je klanten?

Aanmelden