Cloud Distributie organiseert ism Dstny 3CX Academy voor partners.

 

Dit jaar is het weer mogelijk voor partners om een 3CX certificering te behalen. Cloud Distributie organiseert ism Dstny de 3CX ‘Basic’ en ‘Intermediate’ training om partners gratis hun 3CX kennis uit te laten breiden. Ze vinden plaats op de toekomstige hoofdvestiging van Dstny White Label Services, Brightlands Smart Service Campus in Heerlen.

De trainingen bieden we de kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor de verkoop, de implementatie en het beheer van 3CX. Tijdens de trainingsdagen zullen ook de certificatie-examens van de 3CX Academy aan bod komen, waardoor je officieel 3CX gecertificeerd bent na het succesvol afronden van de dag. Bovendien kom je alles te weten over de nieuwste functies en verbeteringen en kun je jouw bestaande kennis nog eens opfrissen.

Meer informatie of gratis inschrijven?

Meer informatie waaronder het volledige programma, locatie en tijden, alsook een registratieformulier zijn beschikbaar via de onderstaande koppelingen.

3CX ‘Basic’ Training voor partners

3CX ‘Intermediate’ Training voor partners