mijn.fluxcloud maakt White Label makkelijker!

Bij Cloud Distributie staan we niet stil, ook met de portal URL bewegen we mee met de vragen van onze partners. Om nog makkelijker alle diensten White Label te kunnen leveren log je nu in op onze portal via mijn.fluxcloud.nl. Hier kan je ook makkelijker jouw klanten White label laten inloggen zonder gedoe met SSL certificaten op een eigen domein.

White label VoIP, internet en cloud diensten lever je eenvoudig via mijn.fluxcloud.nl

  • Keuzevrijheid; Koop diensten tegen groothandelsprijzen, voeg je eigen diensten toe en bepaal zelf je marge en de prijs.
  • Realtime levering; Wij vinden dat je niet hoeft te wachten op de levering en set-up van diensten. Ook jouw klanten niet. Door de real-time levering en beheer kun je je richten op jouw core business.
  • Jij bepaalt de prijs; Groeit je bedrijf? Dan groeien wij mee. Geen dure hardware investeringen, maar een duidelijk kostenplaatje dat je maandelijks kunt wijzigen.