Yealink, de wereldwijde toonaangevende leverancier van zakelijke communicatie- en samenwerkingsoplossingen, en Dstny, de grootste in Europa gevestigde aanbieder van cloudcommunicatie oplossingen, kondigen vandaag de voltooiing aan van de compatibiliteitstest voor het volledige assortiment zakelijke headsets en T5 Prime zakelijke telefoons van Yealink.

De succesvolle afronding van interoperabiliteitstests verzekert serviceproviders en partners over de hele wereld van de interoperabiliteit tussen Yealink-producten en het Dstny UCaaS-platform. Bedrijven en consumenten genieten van een breed scala aan Yealink-headsets en telefoontoestellen, evenals de gezamenlijke voordelen van de toonaangevende UCaaS platform van Dstny.

Yealink-technologie wordt veel gebruikt op de Nederlandse markt en door deze samenwerking zijn onze klanten in staat om Yealink te levereren op het Dstny UCaaS platform. Het Yealink assortiment is breed en loopt uiteen van headsets tot complete videoconferentiesystemen.

Het unieke Dstny UCaaS communicatieplatform wordt al sinds 2006 ontwikkeld (Telepo) en bevat alle mogelijke telefonie toepassingen waar bedrijven en organisaties behoefte aan hebben. Van gewoon bellen met een vast toestel, via Microsoft Teams of TMobile @Work mobiel. Dstny UCaaS werkt met vaste toestellen, handsets, softphones en iPhone/Android en heeft voor iedere gebruiker meerwaarde, van standaard gebruiker en receptioniste tot callcenter agent.