De afgelopen periode hebben wij niet stil gezeten. Zo hebben we een uitgebreide beta-testing fase (intern en extern) doorlopen, waarin alle feedback is vertaald in het verder verbeteren van het platform. Ook hebben we verschillende UCaaS demo Webinars verzorgd en zijn we zelf actief gebruiker van het platform. En nu is het tijd om dit met onze partners te gaan delen.

Dstny UCaaS (Unified Communications as a Service) is hét nieuwe Business Communications platform van Dstny en is 1 van de leidende platformen in Europa. Inmiddels hebben ze, in Europa, al meer dan 2 miljoen actieve gebruikers en is Dstny UCaaS ook ons platform voor alle Business Communicatie.

In een markt die overloopt van featuresstapeling, onduidelijke tariefplannen en complexe implementaties biedt Dstny een oplossing met een heldere structuur, die eenvoudig te gebruiken én beheren is, goed samenwerkt met andere diensten en altijd gebaseerd is op het mobile-first principe.

In Communication komen spraak, analyses, serviceverlening en integraties van en voor de klant samen. Om dit optimaal aan te kunnen bieden is het platform ‘As a Service’ wat aangeeft dat Dstny UCaaS volledig in eigen beheer heeft en zo de ontwikkeling en investeringen volledig kan richten op de behoeftes van eindgebruikers. We zorgen daarbij dat het platform altijd up&running is en voorzien van de laatste softwareversies. Zo hebben partners alle ruimte om zich te richten op het aanbieden van deze competitieve dienst die klaar is voor de toekomst. Easy to use, easy to sell.

We helpen je graag om Dstny UCaaS op een heldere en eenvoudige manier onder de aandacht te brengen, en uiteindelijk te verkopen, bij je klanten. Recentelijk hebben we twee demo sessies gegev

UCaaS Certificering
Naast de introductie willen we jou als partner ook in staat stellen om de Dstny UCaaS oplossing van binnen en buiten goed te leren kennen. Dit stelt je in staat om de juiste gesprekspartner te zijn bij je eindklant, als ook het leveren van de juiste support.