Ontdek de toekomst van zakelijke communicatie met dé telefooncentrale voor mobiel.

In maart zijn wij begonnen met het leveren van deze nieuwe telefonie oplossing via zo’n 160 ICT leveranciers. En wat blijkt, juist bij de kleinere klanten is dé telefooncentrale voor mobiel populair.

Als ICT-leverancier lever je zo de ultieme oplossing voor zakelijke communicatie. Met dé telefooncentrale voor mobiel geef je jouw klanten de mogelijkheid om onbeperkt te bellen, waar ze ook zijn, via hun vaste nummer. Hier zijn enkele onmisbare voordelen van de telefooncentrale voor mobiel:

  1. Onbeperkt Bellen: Met dé mobiele telefooncentrale lever je klanten onbeperkt bellen in Nederland en bij een Unlimited gebruiker ook in de EU en VS. Dit biedt niet alleen financiële voordelen, maar ook zekerheid voor jouw klanten.
  2. Zakelijke Professionaliteit: Klanten kunnen nu uitbellen met hun vaste nummer, vanaf hun mobiele telefoon. Klanten kunnen zelf bepalen met welk nummer zij uitbellen. Dit geeft een professionele uitstraling aan elk gesprek en versterkt het vertrouwen van hun klanten.
  3. Naadloze Integratie: Onze telefooncentrale integreert ook perfect met bestaande CRM systemen en Microsoft Teams en vaste toestellen. Hierdoor wordt het beheer van gesprekken en oproepen nog eenvoudiger en efficiënter.
  4. Overal Bereikbaar: Of ze nu op kantoor, onderweg of thuis werken, jouw klanten blijven altijd bereikbaar via het vaste nummer. Geen gemiste oproepen meer, ongeacht de locatie.
  5. Verdienmodel: Bij dé telefooncentrale voor mobiel lever je naast de telefooncentrale ook de abonnementen voor mobiel waardoor je meer marge kan maken dan een standaard VoIP telefooncentrale.

Dus ICT-leverancier, breng je klanten de kracht van dé mobiele telefooncentrale.

Wil jij Alle verbeteringen en nieuwe features zien van dé telefooncentrale voor mobiel? (Wij noemen het Dstny UCaaS)