Bron Channelpro

Dstny lanceert ConnectMe. Met ConnectMe kunnen bedrijven eenvoudig gebruikmaken van geavanceerde UCaaS-oplossingen om zowel extern klantcontact als interne communicatie te optimaliseren.

Directe integratie met Dstny UCaaS

Het modulaire platform is ontworpen om met bedrijven mee te groeien, waardoor nieuwe functies zoals analytics, uitgebreide CRM-integratie en callcenter-mogelijkheden eenvoudig kunnen worden toegevoegd wanneer de behoeften veranderen. Dit zorgt voor een naadloze overgang en maakt het mogelijk om klantgegevens direct te synchroniseren met bestaande telefonie-oplossingen, wat bijdraagt aan een verbeterde klantervaring en operationele efficiëntie.

Gebruiksvriendelijke interface

De interface van ConnectMe is gebruiksvriendelijk en intuïtief, wat betekent dat medewerkers weinig training nodig hebben om ermee te werken. Dit bespaart tijd en verhoogt de productiviteit. Bovendien is het Service Management Portaal uitgerust met dezelfde intuïtieve interface, wat het beheer eenvoudig houdt.

“Met ConnectMe biedt Dstny een oplossing die echt aansluit bij de wensen van moderne bedrijven. Er is veel aandacht besteed aan gebruiksgemak en integratiemogelijkheden, zodat organisaties hun klanten nog beter van dienst kunnen zijn,” aldus Enrico Pelsers, Product Manager bij Dstny.

Flexibel en schaalbaar

Het platform is flexibel en schaalbaar, zodat het geschikt is voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen. ConnectMe past zich aan de unieke zakelijke eisen van elke organisatie aan en bereidt bedrijven voor op zowel huidige als toekomstige uitdagingen.

Beschikbaarheid

Dstny ConnectMe is per heden beschikbaar voor Dstny UCaaS gebruikers.