Hosted 3CX is echt een Game Changer op de Nederlandse markt

Het aantal resellers, en klanten dat voor hosted 3CX in de Cloud kiest, groeit nog steeds. Vooral de complete UC-ervaring, CRM integratie en WebRTC zorgen ervoor dat zij het de beste oplossing vinden voor de zakelijke markt.  

Cloud Distributie heeft voor de Nederlandse markt begin 2017 een Hosted Pay Per User-model ontwikkeld. Resellers leveren hiermee razendsnel en onder eigen merknaam, de oplossingen van 3CX. De prijs voor de hosting, de SIP trunk en de gekozen 3CX-versie, maken dit de beste propositie in de Nederlandse markt. 

Ontwikkeld voor Business Partners in het distributiekanaal

Het hosted 3CX Phone System van Cloud Distributie  is een product dat zeer interessant is voor Business Partners. Het biedt Business Partners nieuwe mogelijkheden om te profiteren van de mogelijkheden in de markt:

  • De business Partner behoudt volledige controle over de klant
  • De oplossing biedt de Business Partner een realtime billing en service dashboard
  • Business potentieel voor additionele diensten, hardware en integratie services
  • De mogelijkheid om volledig aan te sluiten bij de klantwens: on-premise of hosted oplossing
  • De meest scherp geprijsde Hosted 3CX PBX oplossing in de markt
  • Ruime keuze uit ondersteunde IP-telefoons
  • Naadloze vast-mobiel integratie van mobiele toestellen als alternatief voor IP-telefoons
  • Geen extra kosten voor training en ondersteuning

Onbegrensde flexibiliteit met mogelijkheden voor Business Partners om gevirtualiseerde sessies als dienst per stuk per maand af te nemen, waarbij de Business Partner altijd de mogelijkheid heeft om zelf een Hosted omgeving te realiseren als dat een betere business case oplevert voor de Business Partner.

Dit partnership tussen 3CX en Cloud Distributie brengt het hosten van een eigen 3CX omgeving binnen handbereik van Business Partners voor wie dit tot nu toe onmogelijk leek te zijn. Business partners zijn nu in staat om hun klanten een gevirtualiseerde dienst te bieden met maximale flexibiliteit en hoge kwaliteit.

Ook Hosted 3CX leveren aan je klanten?

Jouw klanten doen waarschijnlijk zaken met jou omdat jij functioneert als verlengstuk van hun bedrijf. Op diezelfde manier willen wij een verlengstuk zijn van jouw bedrijf. We willen het voor jou makkelijk maken om je volledig te focussen op het advies aan de eindklant. Alle gedoe en regelwerk nemen wij uit handen, of het nu gaat om het aanvragen van een offerte, provisioning of het maken van de factuur. En mocht je toch een vraag hebben, dan kun je ons altijd bellen. Je krijgt dan meteen iemand aan de lijn die antwoord kan geven op jouw vragen. Wil je de proef op de som nemen? Meld je aan, voor deze forse besparingen voor je eigen klanten.