Cloud Distributie introduceert met Xelion onbeperkt zakelijk bellen tegen een vast tarief

Wholesale telecom operator Cloud Distributie introduceert onbeperkt zakelijk bellen tegen een vast tarief met Xelion. Partners van Cloud Distributie kunnen nu met een Xelion telefooncentrale in de cloud onbeperkt bellen naar vast NL- en mobiele NL  leveren per gebruiker.

Cloud Distributie speelt met Xelion onbeperkt bellen bundels in op de toenemende vraag in de markt naar voorspelbare, transparante maandlasten en optimale bereikbaarheid. Met Xelion onbeperkt bellen bundels hebben MKB-bedrijven de beschikking over een geavanceerde telefooncentrale en houden ze zelf controle over hun telefoniekosten én bereikbaarheid. Daarnaast kennen Xelion onbeperkt bellen bundels geen contracttermijn, waardoor men nergens aan vast zit.

Met de gratis bijgeleverde softphone en smartphone App, hebben gebruikers automatisch toegang tot geavanceerde functies. De mogelijkheid om de status van collega’s of andere gebruikers te kunnen bekijken (‘Presence’) is pure tijdwinst doordat het onnodig doorverbinden of het inspreken van voicemail berichten voorkomt. Het maakt daarbij het werken met flexwerkers stukken eenvoudiger. Heeft de gebruiker behoefte aan stilte of rust omdat hij een project moet afmaken, dan bestaat de mogelijkheid de status aan te passen en werk onderbrekingen te voorkomen.

Met maar één druk op de knop wordt een telefoonnummer doorgeschakeld, bijvoorbeeld in het geval van ziekte of vakantie. Op deze manier hoeft geen enkele oproep verloren te gaan en hebben organisaties altijd en overal controle over hun zakelijke telefonie.

Xelion Multi tenant hosting is een dienst van Cloud Distributie, een wholesale telecomoperator voor de zakelijke markt met jarenlange ervaring in cloud communicatiediensten. In een tijd waarin kleine- en middelgrote bedrijven erbij gebaat zijn om hun communicatie zo efficiënt mogelijk in te richten gelooft Cloud Distributie dat Xelion hiervoor de oplossing is. Met Xelion onbeperkt bellen bundels beschikken organisaties over uitgebreide mogelijkheden om hun telefonie in te richten, zonder dat zij hiervoor grote investeringen hoeven te doen.