Altijd online, overal in NL en EU, Wholesale Data-Only SIM

Met je mobiel probleemloos streamen, webmeeten, cloudwerken en datasyncen via het T-Mobile netwerk! Wel zo handig en zeker zo veilig. Met onze nieuwe Wholesale Data-Only SIM maak je geen overbodige kosten meer voor belminuten en sms, en dat voor de laagste prijs in de markt.

Om maximale flexibiliteit te bieden is elk abonnement maandelijks opzegbaar en het kan iedere maand worden bijgesteld. Met het Wholesale Data-Only abonnement ben je altijd online, overal in Nederland en binnen de EU. De nieuwe Wholesale Data-Only SIM is vanaf  maandag 18 januari te bestellen via Flux.

Abonnementenoverzicht
Wij bieden de volgende Wholesale Data Only abonnementen aan:

  • Data Only 1 GB
  • Data Only 5 GB
  • Data Only 10 GB

Maandelijks bijstellen
Om maximale flexibiliteit te bieden kun je je zakelijke Data Only abonnementen afsluiten met een looptijd van één maand. Elk abonnement is dus maandelijks opzegbaar en daarnaast kun je het abonnement maandelijks omhoog of omlaag bijstellen (wijzigingen gaan in op de 1ste van de nieuwe maand). Ideaal voor drukke periodes of vakanties!