UC Today The complete guide to leading CPaaS vendors

CPaaS, of Communications Platforms as a Service, is naar voren gekomen als een waardevolle oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar makkelijker aanpasbare communicatiemiddelen.

CPaaS-technologie biedt organisaties een efficiënte manier om hun eigen unieke benadering van interne en externe communicatie te creëren, via SDK’s, API’s en programmeerbare tools. Gedreven door een toenemende vraag naar wendbaarheid, schaalbaarheid en flexibiliteit, groeit de CPaaS-markt in een uitzonderlijk tempo. Tegen 2027 zal het naar verwachting een waarde van 45,3 miljard dollar bereiken .

De vraag is, welke CPaaS-providers zijn vandaag toonaangevend in het landschap? Welke leveranciers bieden de juiste combinatie van functionaliteit, functies en begeleiding aan bedrijfsleiders?

Hier zijn enkele van de beste opties in 2023 volgens UC Today:

 • Dstny
 • Microsoft Azure Communication Services
 • AWS Communication Developer Services
 • HORISEN
 • Webex Connect
 • Sinch
 • Alcatel-Lucent Enterprise Rainbow
 • Twilio
 • MessageBird
 • Bandwidth
 • Plivo
 • Vonage
 • Intelepeer
 • Mitto
 • Radisys
 • Toku
 • Kandy
 • Avaya CPaaS
 • Soprano
 • Commio
 • Enreach
 • BICS

Dstny

Dstny biedt een verscheidenheid aan mobiele telefonie-, IP- en communicatietools aan bedrijfsleiders en biedt bedrijven flexibele oplossingen voor verschillende gebruikssituaties. De ontwikkelaars in het Dstny-team werken samen met klanten om hen te helpen hun huidige zakelijke telefonie oplossingen te integreren met CRM-, financiële, zakelijke en andere managementsystemen.

Bovendien kunnen organisaties samenwerken met Dstny om op maat gemaakte apps te creëren en te implementeren in hun ecosysteem, of communicatietools in te bouwen in hun bestaande personeelsbestand. Zo kan Dstny-telefonie worden geïntegreerd in applicaties als Microsoft Teams en Exchange. Gebruikers kunnen ook profiteren van API’s voor chatbots, gespreksopname en meer.

→  Ontdek Dstny UCaaS