Telecombedrijf Odido kondigt met trots de lancering aan van ‘Hello Business op Maat’, een revolutionair aanbod voor zakelijke mobiele abonnementen, speciaal ontworpen om te voldoen aan de diverse eisen van zakelijke klanten. In een tijd waarin flexibiliteit en vrijheid cruciaal zijn, biedt Odido wholesale partners een unieke kans om klanten te voorzien van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij hun specifieke behoeften.

Met ‘Hello Business op Maat’ hebben zakelijke klanten van Odido, voorheen bekend als T-Mobile, de mogelijkheid om te kiezen uit een scala aan flexibele contracttermijnen, variërend van 1 tot 60 maanden. Bovendien kunnen zij profiteren van diverse IT-oplossingen, zoals Business Essential en Microsoft Teams Telefonie, die naadloos kunnen worden geïntegreerd om werken op afstand te vergemakkelijken, ongeacht de locatie of het apparaat.

Het aanbod van Hello Business op Maat

Het aanbod omvat aanpasbare verbindingssnelheden, variërend van 10 Mbit/s tot een snelle 5G-verbinding van 1 Gbit/s, waardoor zakelijke klanten altijd kunnen rekenen op een optimale connectiviteit. Daarnaast biedt ‘Hello Business op Maat’ een breed scala aan databundels, inclusief opties voor onbeperkt bellen met databundels of Data Only-abonnementen. Voor maximale flexibiliteit kunnen klanten kiezen voor het Unlimited-abonnement, beschikbaar in Start-, Basis-, Plus- en Premium-varianten, met extra voordelen zoals onbeperkt internationaal bellen en tot 50 GB dataverbruik in de EU, Zwitserland, Turkije en de Verenigde Staten. Bovendien kunnen klanten de databundel per medewerker aanpassen, van 0 tot 25 GB in stappen van 1 GB.

Hello Business Op Maat tarieven 

Om het gemak voor zakelijke klanten verder te vergroten, biedt ‘Hello Business op Maat’ een premium service met een online self-service portal. Dit portal stelt klanten in staat om zelf verschillende zaken te regelen, zoals facturering, simkaarten activeren of deactiveren en het aanpassen van abonnementen, waardoor ze volledige controle hebben over hun telecomoplossingen.

In Zwitserland, de VS en Turkije onbeperkt bellen

Doe je veel zaken met Zwitserland, de Verenigde Staten of Turkije? Met een zakelijk Unlimited Plus of Premium abonnement van Odido Business gebruik je je bundel nu ook in deze landen. Gewoon zoals je gewend bent. Fijn. Heb je geen onverwacht hoge kosten na je zakenreis of vakantie.

Meer landen in je bundel met Hello Business Unlimited.

Zwitserland, Turkije en de Verenigde Staten zijn geen lid van de Europese Unie. Daarom betaal je vaak extra kosten voor bellen en datagebruik in deze landen. Tot nu. Want met een Hello Business Unlimited Plus of Premium abonnement van Odido Business, gebruik je je bundel ook in deze landen net zoals in Nederland of een ander EU-land. En betaal je dus niks extra’s. Dit zit er in je bundel:

Hello Business Unlimited Plus                                                                                  

  • Onbeperkt bellen en internet gebruiken in Nederland.
  • Onbeperkt bellen in de EU, Zwitserland, de VS en Turkije.
  • Onbeperkt bellen van NL naar de EU.
  • 120 minuten bellen van NL naar Zwitserland, de VS en Turkije.
  • 50 GB internet gebruiken in de EU, Zwitserland, de VS en Turkije.

Hello Business Unlimited Premium                                                                       

  • Onbeperkt bellen en internet gebruiken in Nederland.                                       
  • Onbeperkt bellen in de EU, Zwitserland, de VS en Turkije.                                             
  • Onbeperkt bellen van NL naar de EU, Zwitserland, de VS en Turkije.                                                                                                                                  
  • 50 GB internet gebruiken in de EU, Zwitserland, de VS en Turkije.   

Martijn Teekens, Chief Commercial Officer Enterprise bij Odido, benadrukt: “Als wederverkoper wil je de behoeften van jouw zakelijke klanten volledig begrijpen en kunnen voorzien in oplossingen die hun bedrijf optimaal ondersteunen. Met ‘Hello Business op Maat’ laten we zien dat we die behoefte begrijpen en erop anticiperen door flexibele en op maat gemaakte abonnementen aan te bieden.”

Met ‘Hello Business op Maat’ speelt Odido in op de groeiende vraag naar flexibiliteit en maatwerk in zakelijke telecomoplossingen, waardoor wholesale partners een unieke kans krijgen om hun klantenkring uit te breiden en tegelijkertijd te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de markt.